Karmøy i fokus - fotokonkurranse

Er du glad i å ta bilder? Opptatt av å fange øyeblikket? Da er dette din sjanse til å briljere! Karmøy kommune inviterer alle fotointeresserte til å bli med på vår månedlige fotokonkurranse som setter Karmøy i fokus! 

Hver måned fra november 2023 til oktober 2024 lanserer vi nytt tema som gir deg muligheten til å delta og vinne.  

Vinnerbilder og andre blinkskudd

 

1. Lansering av nytt bildetema.

Den 1. i hver måned lanseres nytt bildetema i boks øverst på denne siden og på kommunens Facebook- og Instagramprofil

Mobilskjermer som viser facebook og instagram - Klikk for stort bilde

Mellom den 1. og den 25.

De som ønsker å være med på konkurransen tolker nå månedens bildetema, tar bilder og laster dem opp (bildeopplasting nederst på denne siden).  

Den 25. hver måned stenger vi opplastingen av bilder.

De siste dagene hver måned vil bilder bli vurdert av fagjuryen. En månedsvinner skal kåres.  Vinner og andre utvalgte bilder deles på kommunens Facebook- og Instagramprofil. Vinnere kan hente sin premiepakke på innbyggerkontakten/Rådhuset i Kopervik. 

 

Ny måned og nytt bildetema lanseres!

Premie til månedsvinner: 

  • Ditt vinnerbilde innrammet 
  • En premiepakke som består av to kinobilletter, drikkeflaske/termos, reiseveske, refleksvest og turguider for Karmøy sendes vinneren. 
  • På toppen av dette - heder og ære! 
     
En person som holder opp et innrammet bilde.  - Klikk for stort bilde

Ved konkurransens slutt vil vi invitere til fotoutstilling hvor alle de 12 vinnerbildene vil bli utstilt. Etter fotoutstillingen vil hver månedsvinner få tildelt sitt bilde innrammet.

Bilde som viser premier til bildekonkurransen.  - Klikk for stort bilde

Premiepakken sendes til vinneren. 

Last opp bilde(r) til konkurransen slik:

Bilder kan lastes opp på to ulike måter, men det er kun nødvendig å velge en av dem. Du velger den som er enklest for deg. Begge er like trygge.  

Metode 1: Opplasting til kommunens digitale mediebibliotek

Skriv inn fullt navn og e-postadresse. Skriv litt informasjon og/eller stikkord om bildet (f.eks. tittel, stedsnavn, beskrive en situasjon eller følelse). Trykk på knappen "Välj fil att ladda upp"

I neste steg skal du laste opp bildefilen(e). Velg enkeltfil ved å trykke "Velg fil" eller dra flere filer samtidig fra din pc/mac over i feltet "släpp dina filer här". Filen er ferdig lastet opp når den er markert “GRØNN”, og det står "Uppladdad" i filen.  Det kommer ingen annen bekreftelse enn dette. 

Metode 2: Filemail

Last opp filer ved hjelp av Filemail. Oppgi ditt fulle navn og e-postadresse i kommentarfeltet. Skriv litt informasjon om bildet (f.eks. tittel, stedsnavn, beskrive en situasjon eller følelse). “Legg til filer” og “Send”.

Meld deg på nyhetsbrev

Nyheter og informasjon om kommunens tilbud 
og aktiviteter, rett i din innboks.