Når hentes avfallet?

Har du tatt i bruk appen "Min renovasjon", og oppdatert den senere enn oktober 2022? Appen er beste måte å holde kontroll på når vi henter avfallet. Her kan du lese mer om når vi henter ulike avfallstyper, hvordan du kan holde deg oppdatert og hva du kan gjøre dersom avfallet ikke har blitt hentet. 

Så ofte henter vi avfallet ditt!

Mat- og restavfall: hver 14. dag

Papir og plastemballasje: Hver 6. uke

Emballasje av glass og metall: Hver 12. uke

Få kontroll med appen "Min Renovasjon"

Bilde av en hånd som holder en mobil med appen min renovasjon - Klikk for stort bilde

Last ned appen, registrer din adresse, og velg at du vil ha tømmevarsel. Da får du en påminnelse om tømming dagen før. I appen får du også informasjon om priser, sortering og mulighet for å gi meldinger til renovasjonen.

Er du grei og passer på at andre kjenninger også får tømming? Da kan kan du legge inn varsel på disse adressene også i appen. 

NB! Hvis du har den gamle versjonen av appen (lastet ned før oktober 2022), må du avinstallere denne og laste ned den nye for å få rett informasjon.

 

Her kan du laste ned appen: 

Last ned appen til androidtelefon og -nettbrett

Last ned appen til iphone og apple-nettbrett

Ble ikke dunkene dine tømt?

Bilde av renovatør bakpå en renovasjonsbil - Klikk for stort bildeVi står på for deg!

Husk at renovasjonsbilene noen ganger kjører helt til sent på kvelden. Vi ber deg derfor vente til neste dag med å melde avvik. Dette gjøres enkelt via appen "Min renovasjon". På hovedsiden trykker du nederst på "Se mer". på neste side trykker du på "Melding til renovasjonen", og fyller ut hva det gjelder. 

Husk at dunken må trilles fram til maks 5 meter fra der renovasjonsbilen kjører innen kl 06:00 på tømmedagen.

Trenger du tømmekalender på papir eller pc?

Har du eller noen av dine behov for tømmekalender i papirversjon?Skriv inn adressen i søkefeltet nedenfor, så får du datoer for tømming på den adressen. Da kan du også velge "se tømmedager for hele året" og få en kalender som kan skrives ut. Dersom du ikke har mulighet for å skrive ut, kan servicetorget ordne det for deg.  På denne siden er det også mulig å bestille sms-varsling til abonnenter som ikke får til varsling via app.

 

Norkart