Weedensenteret.no: Ny nettside om cannabis

Lurer du på om det er farlig å røyke hasj eller marihuana? Eller har du spørsmål om hvordan cannabis påvirker din helse?

Helsedirektoratet har nå ute en kampanje om cannabis og mulige helseskader som følge av bruk blant unge. Hvis du lurer på noe om avhengighet eller har spørsmål om lover og regler knyttet cannabis, kan du finne det på Weedensenteret.no.

– Målet er å fylle det informasjonsbehovet som ungdom, foreldre og andre voksenpersoner som er i kontakt med ungdom har. Det overordnende målet for kampanjen er bedre og mer informasjon om cannabis og helseeffekter, sier SLT-koordinator Siri Merete Alfheim i Karmøy kommune.

SLT – Rus og kriminalitetsforebygging kan du lese mer om det forebyggende samarbeidet mellom kommunen og politiet innen området rus- og kriminalitetsforebygging.

For å få svar på spørsmål om ungdom, cannabis, andre illegale rusmidler eller andre spørsmål om ungdom kan du kontakte:

Det er viktig å huske på at hasj og marihuana er regulert som narkotika og er i dag forbudt å bruke, lage, kjøpe, selge eller oppbevare.