Vaksineringsplan uke 18

Karmøy kommune er godt igang med vaksineringen, og det er viktig at du registrerer deg.

Uke 18 (3.–9. mai) får Karmøy 1250 vaksinedoser PfizerBiontech. Uke 19 er det foreløpig varslet at Karmøy får ca. 1450 doser av samme type.

Invitasjoner til å bestille time for vaksinering i uke 18 pågår. De som inviteres nå er innbyggere med underliggende sykdom/tilstand. Invitasjoner for uke 19 vil også snart bli sendt ut. Vi forventer å få betydelig flere vaksiner i tiden framover, og det vil ikke være lenge til vi inviterer de neste gruppene til å bestille time. Se oversikt over prioriteringsgruppene. Det er derfor viktig å være registrert om du ønsker koronavaksine.


Dersom du er over 18 år og ønsker koronavaksine er det svært viktig at du registrerer deg. Du får SMS med bekreftelse når du er registrert. Når din gruppe står for tur vil du få ny SMS med invitasjon til å bestille timer. Du skal ha 2 doser med 6 ukers mellomrom, og bestiller begge timene samtidig. Har du allerede fått SMS om å bestille timer for vaksinering må du være rask med å velge tid. Er du over 65 år kan du også bestille timer på nett uten å registrere deg først.


Mer informasjon på “vaksinesiden”

Du finner mer informasjon om hvordan vaksineringen foregår i Karmøy på en egen temaside for koronavaksine.

Ved spørsmål kan du også kontakte koronatelefonen: 52 81 23 60. Telefonen er åpen kl. 8.30-15 i ukedager og kl. 9-15 lørdag og søndag.