TellTur 2020 med mobilapp

Sist oppdatert 2. april 2020 21:58

TellTur er friluftsrådenes landsomfattende system for turregistrering. Her kan du finne turmål og registrere resultater for deg og din familie. I første rekke er TellTur en konkurranse hvor du konkurrerer med deg selv om å være mer aktiv ute, men også med andre turgåere om å nå flere mål i ditt nærmiljø.

I 2020 vil ikke registreringen foregå ved hjelp av koder. Dette er for å begrense mulighetene for koronasmitte ved berøring av turpostkasser, turdagbøker og kodekort.

Nå skal du bruke mobilappen Norgeskart friluftsliv og TellTur-funksjonen der. I appen får du gratis tilgang til TellTur ut 2020. Det er en enkel innsjekking når du er ved turmålet. Norgeskart frilutsliv slår ut posisjonen når du er innen 50 meter fra turmålet. Da vil du få opp spørsmål om du vil sjekke inn. Veldig enkelt og greit, og helt gratis!

Appen har gode kart over Norge og er rik på funksjoner med sporloggfunksjon og muligheter for å få høyde og stedsnavn hvor som helst i kartet. Med abonnement kan du også laste ned kart for bruk uten mobildekning.


12 turløyper er tilgjengelige i Karmøy:
Syreneset, Røyningsbu, Litlavatnet, Kinnebu, Nilsaplass (Aureidvatnet), Nordre Sålefjell, Sundsfjellet, Bukkøy, Bjørgene, Moksheimsvannet, Steinhyttå og Kolstøskogen.

Les mer om TellTur – Friluftsrådet vest

Vær aktiv – nyt turene – men på avstand!