Starter EKTA butikk i Kopervik

EKTA-butikken åpner i gågata i Kopervik

EKTA er ett av kommunens to dagsentre med tilbud til personer med utviklingshemming. Her er  aktiviteter og arbeidsoppgaver tilpasset interessene og ressursene til den enkelte, slik at en får utviklet seg og får oppleve mestring. Eksempler på daglig innhold er arbeidsrettede aktiviteter, formingsaktiviteter, fysisk aktivitet/trening, kommunikasjon, ulike former for sansestimulering og kulturelle aktiviteter. EKTA har servicegruppe, verksted, mediagruppe, vedgruppe, friskusgruppe og tekstilgruppe.

Åpner egen butikk 7. februar

EKTA har testet ut stemningen ved å rigge til pop-up-butikk i Kopervik. Responsen har vært veldig god og nå er EKTA klar for å åpne egen butikk. Både ansatte og deltakerne på dagtilbudet gleder seg til åpningen, og skriver følgende på facebook-siden sin:

Drømmen om egen butikk begynte som en liten spire for flere år siden. Vi funderte lenge på om det i hele tatt var gjennomførbart, og om det var marked for ideen. Ved flere anledninger har vi hatt pop-up-butikk. Dette har blitt suksess hver gang, og har gitt oss pågangsmot til å satse på permanent drift.

Målet er et utvidet tilbud, der brukerne får komme seg ut, treffe folk og være en del av bysamfunnet. Vi har stor tro på nye, meningsfulle arbeidsoppgaver rundt det å drifte en butikk, og er stolte over å selge vårt eget design. Hvert produkt er et resultat av mange hender i arbeid.

De siste ukene har det blitt jobbet på spreng med oppussing av lokalet i gågaten. Heldigvis har vi kreative, flinke og entusiastiske ansatte, som virkelig brenner for satsingen. God innsats fra de forskjellige gruppene, gjør at vi kan fylle butikkhyllene med flotte keramikkprodukter, forklær, grytekluter, sitteunderlag, tennbriketter og postkort.

På torsdager vil det bli salg av våre populære tjukkas-kaker. Da har vi også utvidet åpningstid.
Vi føler oss veldig velkommen og godt ivaretatt av folk i Kopervik. Nå gleder vi oss til å åpne dørene, fredag 7. februar kl. 10.00. Hjertelig velkommen!

Åpningstider:
Man: Stengt