Sommerhilsen fra Ekta aktivitetssenter

Ekta aktivitetssenter er et av kommunens to dagsenter med tilbud til personer med nedsatt funksjonsevne. Aktiviteter og oppgaver er tilpasset interesser og ressurser til den enkelte, slik at en får utviklet seg og får oppleve mestring. Ekta flyttet inn i nye lokaler på Vea i desember 2018.

Ekta har daglige oppgaver innen serviceoppdrag, kantine, media, teater/musikk, tekstil, verksted og vedproduksjon, i tillegg til egen turgruppe. Ekta produserer også unike produkter som selges i den flotte butikken i Hovedgaten i Kopervik. Ekta butikken er åpen for publikum hver torsdag, fredag og lørdag.

Den siste tiden har også vært spesiell for oss på Ekta. Godt smittevern og kohorter har bidratt til at vi har kunne opprettholdt et fullverdig tilbud gjennom mesteparten av Covid19-pandemien, men vi tar nå sommerferie med et godt håp om en tryggere og mer normal høst når vi kommer tilbake på jobb. Vi tar med oss mye lærdom og erfaringer i vårt videre arbeid på aktivitetssenteret.

Mediagruppen har produsert denne musikkvideoen der vi tar sommerferie på typisk Ekta vis. Og med den ønsker vi alle en riktig fin sommer!