Siste sjanse for å sikre seg en attraktiv næringstomt

Karmøy Kommune har kun 1 næringstomt igjen for salg. Ønsker du å bli en del av det attraktive nærings- og byggemiljøet i Karmøy kommune bør du gripe sjansen nå.

Det er en tomt på Bygnes/Vestheim som er på 3774 m2. Det er nå flere interessenter som ønsker å kjøpe, så her gjelder det å være rask.

Tomten har eksepsjonelt god plassering i forhold til transport. Karmøy er et naturlig knutepunkt mellom Bergen, Stavanger og Oslo og ligger sentralt i forhold til E134 og E39.

Det er også svært god vannforsyning, god distribusjon av naturgass, kraftforsyning, bredbånd og relativt lave kommunale utgifter I kommunen. I tillegg finnes Hydro, Aibel og Kårstø allerede i regionen så her er mulighetene mange. Andre bedrifter i nærområdet sier de er veldig fornøyde med tomtevalget og at de får kunder fra alle kanter.

Høres dette interessant ut for deg? Trykk på lenken for mer info på kommunens nettside: www.karmoy.kommune.no/naeringstomter/