SILK – en kulturell litteraturfestival

SILK sprer leseglede og kulturelle opplevelser for store og små. Den årlige festivalen har mange enkeltarrangementer i de mange spennende lokalene i Skudeneshavn. SILK er en god møteplass for kulturelle opplevelser, og du kan være med på mange kjekke arrangementer 3.-6. november. Årets festival har mange spennende navn på programmet.

Festivalen har et godt og inkluderende samarbeid med Karmøy folkebibliotek og kulturavdelingen i kommunen. Aktiviteter i skoler og barnehager er med på å stimulere leseinteressen for barn og unge. SILK har ellers gjennom året hatt arrangement både for unge og voksne rundt på skoler i regi av READ ON, et EU-prosjekt der festivalen samarbeider med seks land, Portugal, Spania, Irland, Italia, Storbritannia og Norge.

Barnehager og skoler får tilbud om å møte mange kjente forfattere i løpet av festivalen. Den irske forfatteren John Boyne skal møte elever på Edda kino og Karmøy kino. Elevene vil der få høre intervju, og se filmatiseringen av hans bok “Gutten i den stripede pyjamasen”.

Det flytende litteraturhuset “Epos” vil ligge ved kai ved Tåkelurfabrikken i Gamle Skudeneshavn (Søragadå). Ombord blir det ulike arrangementer i regi av Karmøy folkebibliotek og SILK.

Skudeneshavn Museum i Mælandsgården vil ha arrangementer for hele familien lørdagen i festivaluka.

Bli med på en spennende og innholdsrik litteratur og kulturfestival i idylliske Skudeneshavn!