Opplev Karmøy i høstferien!

Bli med på en tidsreise. Vil du oppleve nærområdet ditt på nytt? Det gjør du med appen Tilbakeblikk. Opplev Karmøys rike kulturarv på en helt ny måte. Gjennom små filmscener får du innblikk i epoker, historiske begivenheter og myters opprinnelse.

Bli med på en digital tidsreise kombinert med utflukter til Skudeneshavn, Visnes, Syreneset Fort, Ferkingstad, Åkrasanden, og Avaldsnes.

Ta med familien på spennende Eventyrjakt! Rebusene legger til rette for interaktiv utendørs historieformidling i Åkrehamn, Kopervik, Skudeneshavn og Visnes (her er også museet åpent). Rebusene finner du utvalgte steder og digitalt her.

Vikingjakt-rebus får du med museumsbilletten på Avaldsnes. Nordvegen Historiesenter er åpent onsdag og søndag. Onsdag 13.oktober er det høstferiedag med gratis inngang for barn; omvisning i Kongsgårdruinen og middelalder-aktiviteter!

Ut på tur – aldri sur; Grottesafari på Fosen. Spennende grotter å utforske med hodelykt!

Fjellhyttebesøk. Karmøymarka har rik og variert natur, fra kultur- og jordbrukslandskapet i vest, til lyngheier og “snaufjell” i øst. To søndagsåpne hytter er et kjekt mål for turen. Kinnebu med panoramautsikt mot Åkrehamn og havet i vest og på Sør-Karmøy fører de fleste stier til Røyningsbu.

Aktiv moro; Møt dyrene i Haugaland Zoo. I den spennende 41 mål store dyreparken på Torvastad kan du møte eksotiske dyr fra hele verden; som kenguru, treleopard og krokodille, i vakre omgivelser.

Minigolfen – familiepark: Det spennende minigolfanlegget inviterer til ute- og innespill. Flott og morsomt gruveområde og bondegårdstema. Europas største!

Har du prøvd frisbeegolf? Ta med frisbee og finn ut hvem som er familiens mest treffsikre: Spennende 28 hulls skogsbane for frisbeegolf i Liarlund og 12 hulls bane i friområdet på Blikshavn.

Ruskevær ute? Gøy inne; Rush trampolinepark, Karmøyhallen, Kino, Bibliotek.