Opplev Karmøy

Har du noen ganger tenkt at: Jeg skulle ha vist slekt og venner hvor fint det er på Karmøy? Nå har du muligheten.  Alle som bor her, vet hvor fint det er på Karmøy og alt det vi har å skryte av. Men det har ikke alltid vært lett å få videreformidlet det. Det endrer seg nå: Nå kan du bare sende lenke til Karmøyfilmen som ligger på YouTube.

«Karmøy – med knauser og skjær ut mot havet i vest. Med lange, silkemyke sandstrender i bukter og viker – og med evig rullende dønninger inn mot land. Ekte kystkultur, dramatisk storhav, sprellende fersk fisk og spennende historie – det er Karmøy i dag.»

Slik åpner filmen, og viser Karmøy som en blanding av små byer med trivelige handelssentra, historiske minner, moderne industri – side om side med tradisjonelt jordbruk og aktive fiskerimiljøer. Stemningen i filmen gir en positiv og ekte gjengivelse av “Karmøys sjel” og identitet.

Austevik Kulturvirksomhet har ønsket å vise omtrent samme innhold som reiselivsbrosjyren “Opplev Karmøy“.

Filmen har også en stemningsfull musikk som er laget av produsenten og som bidrar til å skape en god presentasjon av kommunen.

Del gjerne slik at flere kan oppleve Karmøy. Kanskje vi kan friste flere til å søke jobb her, flytte hit, komme hit på ferie eller du bare har lyst å skryte av hjemstedet ditt.

Her kan du se filmen direkte:

Hvis du skal sende lenke til noen, kan du oppgi følgende: https://www.youtube.com/watch?v=JY9Ot0XctQU

Filmen finnes også i engelsk versjon.