Offisiell åpning av ekta aktivitetssenter

Sist oppdatert 21. mars 2019 13:52

Torsdag 21. mars var det offisiell åpning av ekta aktivitetssenter på Vea.

Åpning av ekta aktivitetssenter på Vea

ekta er ett av kommunens to dagsentre med tilbud til personer med utviklingshemming. Her er  aktiviteter og arbeidsoppgaver tilpasset interessene og ressursene til den enkelte slik at en får utviklet seg og får oppleve mestring. Eksempler på daglig innhold er arbeidsrettede aktiviteter, formingsaktiviteter, fysisk aktivitet/trening, kommunikasjon, ulike former for sansestimulering og kulturelle aktiviteter. ekta har servicegruppe, verksted, mediagruppe, vedgruppe, friskusgruppe og tekstilgruppe. Gruppene fikk vist frem sine nye lokaler og de flotte produktene som de lager.

ekta er resultatet av sammenslåing av de to tidligere aktivitetssentrene på Norheim og i Kopervik. ekta flyttet inn i Solstein sine nye lokaler på Vea i oktober 2018. Endelig kunne sammenslåingen og innflyttingen markeres høytidelig med omvisning, kaker, flotte og ekte taler og gratulasjoner og sang. Ordfører Jarle Nilsen fikk æren av å klippe snoren med medvirkning og stor begeistring fra brukerne av aktivitetssenteret.

Snorklipping

Snorklipping: Ordfører Jarle Nilsen storkoste seg da han fikk klippe snora for å markere høytidelig at ekta aktivitetssenter nå er offisielt åpnet.

Gratulasjon fra Solstein

Representanter fra Solstein kom med gave og hilsen til sine nye naboer.

Produkter lagt på ekta

På ekta lages det flotte og ekta produkter av ekta folk.

Produkter lagt på ekta

Det nærmer seg vår, og flere produkter som passer til denne sesongen begynner å bli klare.

Kaker

Under åpningen ble det servert kjempegode og flotte kaker.