Ny løsning for bestilling av kart, nabolister og andre ting

Karmøy kommune har nå fått en ny automatisert løsning for bestilling av situasjonskart, nabolister, digitale kartdata og megleropplysninger. Løsningen heter E-torg og kommer fra Norkart
Kommunen har da nå avtale med to nettbutikker om salg av megleropplysninger, kartdata, nabolister mm.

E-torg

Infoland

Karmøy kommune lanserer nå e-torg for bestilling av situasjonskart, nabolister, digitale kartdata og megleropplysninger.

Det må skyldes og gjøre oppmerksom på at vareutvalg og priser kan variere noe i de to nettbutikkene.

Det vil si at den tidligere bestillingen, av situasjonskart og nabolister til bruk i byggesaker,  som skjedde gjennom skjema til kommunen, nå skal bestilles i nettbutikkene. Dette skal være en enklere og bedre løsning for alle parter.