TIO - tettere individuell oppfølging

av Arve Ubøe Rohde sist endret 16.11.2017 - 13:17
TIO er et arbeids- og aktivitetstilbud på hverdager for personer fra NAV (de som er i kvalifiseringsprogrammet blir prioritert), samt kommunens Rus- og psykisk helsetjeneste.

TIO holder til på industriområdet Vea og har per i dag 3 ansatte. I løpet av 2012 fikk totalt 56 personer et tilbud hos TIO.

Dagtilbudet er individuelt tilrettelagt og kan innebære hjelp med å få på plass rutiner, døgnrytme, arbeidstrening, bistand til jobbsøking, eller arbeidspraksis. TIO bistår også i kontakten med andre deler av hjelpeapparatet og sørger for at deltakerne følger opp avtaler hos lege, DPS, NAV, osv. Samarbeidsmøter og evalueringer gjennomføres jevnlig.

TIO driver i hovedsak med diverse trearbeid og vedproduksjon i verkstedet, men har også en del oppdrag ute i kommunen. Dette kan være leveranse av hvitevarer og møbler etter forespørsel fra boligoppfølgere og Nav, eller å fjerne diverse rot og søppel fra kommunale boliger. I tillegge tilbyr TIO trening på treningssenter og organiserte aktiviteter i Karmøyhallen. Hver dag får deltakerne lunsj/varmrett som de selv er med på å handle inn og lage til.

Åpningstider for TIO (pdf-fil)

TIO er en del av Rus- og psykisk helsetjeneste i kommunen.

Mer om Rus- og psykisk helsetjeneste (rustiltak med mer)

Side-alternativer
Relatert innhold

Tema:

Skjema:

 • Søknad om helse- og omsorgstjenester
  word / pdf
 • Søknad om trygghetsalarm
  word / pdf
 • Søknad om vurdering: fysio-/ergoterapi, hjelpemidler
  word / pdf
 • Vedlegg vedrørende dokumentasjonkrav søknad elektrisk ganghjelpemiddel, scooter og elektrisk rullestol
  pdf
 • Søknad for kommunal bolig (word/pdf)


Kontaktinfo:

Rettigheter tilhører Karmøy kommune.