Veiledningssenter for pårørende

av Kristine Tveit sist endret 29.11.2018 - 13:22
Å være pårørende til rusmisbrukere og personer med psykiske vansker kan være veldig utfordrende. Karmøy kommune og Veiledningssenteret for pårørende har fornyet samarbeidet om lavterskeltilbud til pårørende av rusavhengige, pårørende til personer med psykiske vansker og pårørende til innsatte i fengsel.
Veiledningssenter for pårørende

Veiledningssenteret for pårørende - brosjyre

Veiledningssenteret for pårørende (Haugesund) tilbyr samtalegrupper, pårørendeseminar og individuell- og familieveiledning til personer i målgruppen.

Følgende sitater fra pårørendesenterets informasjonsmateriell viser at det er vanskelig å være pårørende, og at det kan være godt å få noen å snakke med:

• “Jeg glatter hele tiden over og pynter på ting, slik at ingen skal vite hvordan jeg egentlig har det.” Jente 14 år
  • “Ble overrasket da jeg deltok i gruppa, over hvor mange som forsto. Det var utrolig godt å møte andre i samme situasjon.” Gutt 17 år

Pårørendesenterets tilbud

Kontaktopplysninger

Pårørendesenteret i Haugesund

E-post: haugesund@veiledningssenter.no

Side-alternativer

Vrakpant på båt på Borgaredalen

Byplanlegging

Facebook 2 ikon Twitter-ikon Instagram You Tube RSS-Ikon

Rettigheter tilhører Karmøy kommune.