Sterk innsats på årets Noway cup

av Kristine Tveit sist endret 20.06.2018 - 12:44
8. juni deltok Karmøy Gatefotball for tredje året på rad på Noway Cup i Stavanger. Her ble det spilt god fotball og spillegleden var på topp.
Sterk innsats på årets Noway cup

På bildet ser vi to av de ansatte ved MO-senteret under cupen, Tor Bjarne Haugeberg og Terje Bårdsen. Spillegleden var på tobb både hos brukerne og de ansatte, som spilte sammen.

På en solfylt og vindstille fredag reiste ivrige spillere fra Karmøy Gatefotball, som er et aktivitetstilbud i regi av MO-senteret (MO står for mottak og oppfølging innen rus- og psykisk helsetjenester for voksne). Cupen arrangeres årlig, og målgruppen er mennesker som sliter med psykiske vansker. Deltakelsen er gratis, og cupen finner sted på gamle Viking Stadion. En av grunntankene bak cupen er at brukere og ansatte skal spille på samme fotballag.

Ansatte og brukere av MO-senteret stilte på cupen med to lag, hvert av dem bestående av fem deltakere. Lagene spilte flere kamper, alle med varighet på ti minutter. Det ene laget fikk navnet Avaldsnes, og deltakerne var stolte over å spille i fotballdrakter sponset av Avaldsnes Idrettslag. Avaldsnes vant en kamp, og fikk i tillegg en uavgjort og to tap. Totalt skåret de ni mål. Lag nummer to hadde fått navnet Karmøy Loonies, og vant en kamp, fikk en uavgjort, og hadde to tap. Karmøy Loonies skåret til sammen fire mål.

Etter at cupen var overstått var det tid for burgere i Stavanger sentrum. Cupdeltakerne gav uttrykk for at dagen hadde vært fantastisk, og at de gjerne vil bli med på neste års cup.

MO-senteret tilbyr ukentlige fotballtreninger som en del av et variert aktivitetstilbud. Treningen finner sted i gymsalen til Stangeland ungdomsskole hver mandag fra kl. 15.00 til 16.30. Lyst til å bli med? Ring MO-senteret på 52 81 16 30!

Side-alternativer

Byplanlegging

Facebook 2 ikon Twitter-ikon Instagram You Tube RSS-Ikon

Kommende hendelser
Eventyrstund for barn 3-6 år
12.09.2018 - 10:30
Hver onsdag formiddag i september og oktober blir det eventyrstund på ...
Barneavdelingen, hovedbiblioteket i Kopervik
Kurs om inngrep i vassdrag
20.09.2018 - 11:00
Miljøsamarbeidet Tysvær, Haugesund og Karmøy inviterer entreprenører, ...
Flyplasshotellet, Park inn Karmøy.
Parkert piano
26.09.2018 - 18:00
Elever fra Karmøy kulturskole spiller. Gratis inngang.
Storhall Karmøy, Veavågen
Ordførerens time på biblioteket
27.09.2018 - 17:00
Du kan komme innom biblioteket i Skudeneshavn og slå av en prat med ...
Biblioteket i Skudeneshavn
Høstferieaktiviteter på biblioteket i Kopervik
08.10.2018 - 15:00
FIFA 18 turnering, workshop i vinylkutting, workshop i 3D print og ...
Karmøy folkebibliotek, Kopervik
Tidligere hendelser…
Kommende hendelser…
Rettigheter tilhører Karmøy kommune.