Sykkeltur i finværet

av Kristine Tveit sist endret 11.06.2018 - 09:48
Flere av Karmøy kommunes sykehjem har fått tilrettelagte el-sykler. Finværet de siste ukene har gitt gode muligheter til å ta med pasientene ut på sykkeltur.
Sykkeltur i finværet

Harald Strømmen forteller om en flott sykkeltur i finværet.

Her ser vi bilder fra en flott sykkeltur fra Vea sykehjem til sandane på Åkra.

"Sykkelsjåfør" Harald Strømmen ved Vea sykehjem gir oss følgende reportasje fra turen: - På sandane nøyt vi utsikten i ca 30 min før turen gikk videre langs kysten og mot moloen og Åkra sjømat. Vi syklet på småveier, og en av pasientene fortalte at dette var hovedveier i gamledager. På kaia så vi på svaner og båter som la til kai. Turen fortsatte opp Hansadalen og bort gamle veaveien. Siste stopp før sykehjemmet hadde vi på fiskerimuseumet (tok dessverre ingen bilder her).

Sykkeltur 1Sykkeltur 3.pngSykkeltur 4.png

Sykkeltilbudet er kommet i stand gjennom et spleiselag mellom kommunen, næringsdrivende og frivillige ressurser. Håpet er at det skal være mulig å trekke inn frivillige i bruken av syklene også.

Side-alternativer

Byplanlegging

Facebook 2 ikon Twitter-ikon Instagram You Tube RSS-Ikon

Rettigheter tilhører Karmøy kommune.