Karmøyordføreren gratulerer Jesper Saltvik Pedersen

av Aud-Irene J. Jacobsen sist endret 19.03.2018 - 11:17
Jeg gratulerer med olympiske medaljer i både gull og bronse, sier ordfører i Karmøy Jarle Nilsen.
Karmøyordføreren gratulerer Jesper Saltvik Pedersen

Jesper Saltvik Pedersen tok en gull, en bronse, en 4., 5. og 6.-plass i Pyeongchang. Foto: Geir Owe Fredheim, Idrettforbundet

Karmøy kommune vil være representert i mottakelsen når kommunens gullgutt, Jesper Saltvik Pedersen, kommer tilbake fra Paralympics i Sør-Korea seinere i dag, mandag.

Som ordfører - og jeg er sikker på vegne av hele Karmøy - er jeg enormt stolt av deg og dine prestasjoner! sa ordføreren etter Pedersens bronsemedalje i forrige uke. Stoltheten ble hevet til ny høyder da Jesper, som eneste nordmann, tok gullmedalje i olympiaden.

Til slutt endte Jesper Saltvik Pedersen med en gull, en bronse, en 4., 5. og 6.-plass i Pyeongchang - hver fjerde norske medalje i dette mesterskapet.

Side-alternativer

Byplanlegging

Facebook 2 ikon Twitter-ikon Instagram You Tube RSS-Ikon

Rettigheter tilhører Karmøy kommune.