Karmøy ble landets frivillighetskommune

av Eivind Jahren sist endret 05.12.2018 - 19:22
Karmøy ble i dag kåret til landets frivillighetskommune 2018.
Karmøy ble landets frivillighetskommune

Her tar ordfører Jarle Nilsen og frivillighetskoordinator Eva Iris Eyjolfsdottir imot trofeet

Karmøy kommune ble nominert som "Norges frivillighetskommune" sammen med Stavanger og Porsgrunn. I kveld ble det klart at kommunen gikk helt til topps.

Karmøy har selvsagt kommet til finalen først og fremst på grunn av det brede og omfattende frivillige engasjementet, men det har også hjulpet at kommunen arbeider målrettet for å støtte opp om og legge til rette for frivilligheten.

I Oslo er ordfører Jarle Nilsen og frivillighetskoordinatorEva Iris Eyjolfsdottir til Oslo for å være med på utdeling av prisen, på frivillighetens dag som er i dag. Og det ble altså de som fikk motta trofeet av kronprins Haakon.

Frivillighetskoordinator Eva Iris Eyjolfsdottir kan kontaktes på e-post: eie@karmoy.kommune.no.

Side-alternativer

Vrakpant på båt på Borgaredalen

Byplanlegging

Facebook 2 ikon Twitter-ikon Instagram You Tube RSS-Ikon

Rettigheter tilhører Karmøy kommune.