Folkemøter om byutvikling

av Eivind Jahren sist endret 31.05.2018 - 12:06
I neste uke arrangerer kommunen folkemøter om byutvikling både i Åkreham og Skudeneshavn.

Mange vil ha fått med seg at det er en prosess om langsiktig utvikling av byene i Karmøy på gang. Forslag til kommunedelplaner ligger ute til offentlig ettersyn.

Disse planforslagene trekker opp rammer for den langsiktige utviklingen, og inneholder også forslag til bestemmelser som gir rammer for konkrete byggeprosjekt.

I forlengelsen av planforslagene er det utarbeidet handlingsplaner for gjennomføring som fremmer byutviklingen.

Nå inviterer kommunen til folkemøter der en kan få informasjon - og si meningen sin.

Folkemøte for Åkrehamn foresgår i storsalen på Karmøy kulturhus mandag 4. juni klokka 19.00.

Folkemøte for Skudeneshavn skjer på kulturhuset i Skudenes tirsdag 5. juni klokka 19.30.

Les mer om byutvikling på vår portal om temaet.

Side-alternativer

Byplanlegging

Facebook 2 ikon Twitter-ikon Instagram You Tube RSS-Ikon

Rettigheter tilhører Karmøy kommune.