Strikket gave til kongeparet

av Eivind Jahren sist endret 30.06.2017 - 12:44
Daglig leder Raymond Østrem og hans medarbeidere i Garnius har jobbet dag og natt for å få designet og strikket disse to lekre koftene ferdig i tide. Fredag kunne de pakkes og sendes som Karmøy kommunes offisielle 80-årsgave til Kong Harald og Dronning Sonja.
Strikket gave til kongeparet

Ordfører Jarle Nilsen flankert av daglig leder Raymond Østrem og designer Sigrun Gilje Hindal med de to eksklusive strikkeplagga.

For noen måneder siden, ble garnfirmaet Garnius kåret til årets Vekst og nyskaper-bedrift i Karmøy, etter å ha vært i virksomhet i mindre enn ett år.

Denne uka dukket daglig leder Raymond Østrem og designer Sigrun Gilje Hindal opp på ordførerens kontor med en eksklusiv gave som offisielt gis fra Karmøy kommune til Kong Harald og Dronning Sonja i anledning kongeparets 80-årsdager.

Gaven består av ei kofte og en genser med tydelig Karmøy-motiv. Begge har det gamle keltiske knutekorset som hovedelement, det samme som blant annet finnes i Karmøys kommunevåpen. Designa er utført av Sigrun Gilje Hindal og heter Augvald og Marirosa.

Ideen dukket opp for bare tre uker siden. , og ordfører Jarle Nilsen tente umiddelbart på initiativet. Fredag kunne ordfører Jarle Nilsen ta imot og sende videre de to unike kongsgavene, etter at folka i Garnus hadde jobbet bokstavelig talt dag og natt med å bli ferdig til å rekke Dronning Sonjas fødselsdag tirsdag 4. juli.

 

Les mer om designa Augvald og Marirosa.

Side-alternativer

Byplanlegging

Facebook 2 ikon Twitter-ikon Instagram You Tube RSS-Ikon

Kommende hendelser
Konsert med Samuel Ljungblahd
26.04.2018 - 19:30
Ljungblahd er en av Nordens heteste gospelsoangere. Sammen med et ...
Avaldsnes kirke
Torvastad Sessions #6 - Ring Van Möbius
26.04.2018 - 20:00
Med Hammond-orgel fra ‘68, fuzz-bass & en god dose nostalgi spiller ...
Torvastad skole og kultursenter, Hålandvegen 150, 4260 Torvastad
Ordførerens time på biblioteket
29.05.2018 - 17:00
Ta en kopp kaffi og slå av en prat med ordfører Jarle Nilsen.
Karmøy folkebibliotek, Kopervik
Tidligere hendelser…
Kommende hendelser…
Rettigheter tilhører Karmøy kommune.