Klart for nye nominasjoner til Drømmestipendet

av Aud-Irene J. Jacobsen sist endret 21.11.2018 - 12:58
Nå er jakten på gode stipendkandidater i Karmøy i gang. 100 nye kulturutøvere i Norge skal våren 2019 få til sammen én million kroner i form av stipendet. En trenger ikke å være elev i kulturskolen, men alle ungdommer bosatt eller med bostedsadresse i Karmøy kommune må søke via Karmøy kulturskole innen fristen 23.januar 2019.
Klart for nye nominasjoner til Drømmestipendet

Trompetist Thomas Sævik fra Kopervik fikk tildelt Drømmestipend i 2018.

Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker de å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Håpet er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle unge kulturutøveres drømmer. En bredt sammensatt jury velger videre ut de 100 heldige stipendmottakerne hvert år.

Alle som ønsker å bli vurdert som drømmestipendkandidater i Karmøy oppfordres til å ta kontakt med Karmøy kulturskole ved rektor Kirsten Jæger Steffensen, epost kjst@karmoy.kommune.no
Påmeldingsfristen er 23. januar 2019.

Kommunen kan levere inntil seks nominasjoner hver, én i hver av kategoriene dans, musikk, sirkus, skapende skriving, teater, visuell kunst og annet.

Les mer om Drømmestipendet

Side-alternativer

Vrakpant på båt på Borgaredalen

Byplanlegging

Facebook 2 ikon Twitter-ikon Instagram You Tube RSS-Ikon

Rettigheter tilhører Karmøy kommune.