Gratis lunsjkonsert - Mystisk og melankolsk

av Aud-Irene J. Jacobsen sist endret 15.05.2018 - 15:55
Munor presentere denne konserten med Cohens mystiske og melankolske musikk med Helge Martin Framnes, Anita Helgeland, Rags & Feathers og Munorensemblet med sine 5 musikere.
Når 22.05.2018
fra 11:30 til 12:00
Hvor Karmøy rådhus, kommunestyresalen
Legg hendelse til i kalenderen vCal (Windows, Linux)
iCal (Mac OS X)

Munor hadde egen tributekonsert til Leonard Cohen sammen med Helge Martin Framnes, Anita Helgeland, Tom Roger Aadland og Wholy Martin sist juni på Tysværtunet. I Munors jubileumsbok har den konserten fått bred dekning. Da oppstod ideen om også å gjøre dette som et lunsjkonsertkonsept.
copy_of_Munorlunsjkonsert220518.png
I tillegg har Munor kommet i kontakt med folkbandgruppa Rags & Feathers. De har jobbet mye med Cohenmateriale og i desember 2017 fikk de en av Karmøy kommunes kulturstipend for Cohen- arbeidet sitt.  Navnet tar de fra Cohens vakre sang «Suzanne», der tvillingene Kjersti og Rønnaug Tingelstad er «feathers» og Oddbjørn Austevik da blir «rags».

I mars hadde dette lunsjkonsertprogrammet premiere for over 200 personer på Tysværtunet, og nå  blir konserten presentert også på Karmøy, kommunestyresalen i Karmøy rådhus.

Vel møtt!

Side-alternativer
Rettigheter tilhører Karmøy kommune.