Elskovsdrikken

av Aud-Irene J. Jacobsen sist endret 17.07.2017 - 15:29
Tenoren Ole Morten Velde har invitert med seg emsemblet sitt i Opera di Setra for å fremføre Elskovsdrikken av Gaetano Donizetti i Karmøy kulturhus i Åkrehamn. Bli med på lasset
Når 18.08.2017
fra 20:00 til 22:00
Hvor Karmøy kulturhus, Åkrehamn
Legg hendelse til i kalenderen vCal (Windows, Linux)
iCal (Mac OS X)

Elskovsdrikken er historien om den unge bonden Nemorino (Velde), som forelsker seg i den vakre og rike forpaktersken Adina. Men Adina elsker ikke Nemorino og han må søke hjelp hos kvakksalveren Dulcamara, som har den spesielle elskovsdrikken. Ensemblet lover kjærlighet, sjalusi og mye moro på scenen.

I pausen vil publikum få lettere servering inkludert vår egen "elskovsdrikk".

Opera Di Setra spiller i sommer en turnéversjon av Elskovsdrikken og Karmøy kulturhus er et av få stoppesteder. Fra før har Opera di Setra framført Elskovsdrikken på blant annet Kirsten Flagstad-festivalen, Ringve musikkmuseum og Opera Trøndelag. Gå ikke glipp av denne unike muligheten!

Elskovsdrikken er en opera med stor letthet og lystig spilleglede, flørtende og koketterende, som ivaretar frydefullt både det humoristiske og dramatiske på en uvanlig lett, lekende og energisk måte.

Billetter selges på TicketCo og inkluderer lett servering og et glass 'elskovsdrikk'. Forestillingen varer i ca 2 timer inkludert pause

LogoKulturhusene

 

 

Side-alternativer
Rettigheter tilhører Karmøy kommune.