Nyheter

Godt mottatt som kommunalsjef i teknisk etat

I løpet av sommeren har Eiliv Staalesen begynt i jobben som kommunalsjef teknisk (det som tidligere het teknisk sjef). Han er blitt tatt godt imot og gleder seg til å ta fatt.

Mer…

Økende skogbrannfare

Tørke medfører betydelig økt fare for brann i skog og mark. Derfor er det et generelt forbud mot bruk av åpen ild i hele landet i sommerhalvåret i skogen, på fjellet, på stranda og andre naturområder. I hager, parker og annen innmark gjelder det en alminnelig aktsomhetsplikt.

Mer…

Sommeråpent basseng i Karmøyhallen

Svømmehallen kan friste med sommeråpent fra 23. juli til 10. august. Bassenget har åpent mandag, onsdag og fredag kl 10.00-15.00, tirsdag og torsdag kl 17.00-20.00. Vi tilbyr 25 meters basseng, opplæringsbasseng, vannsklie og varme badstuer.

Mer…

Viktigst å få alle til å jobbe sammen

Mandag tiltrådte Vibeke Vikse Johnsen jobben som rådmann i Karmøy kommune. Hun gleder seg til å ta fatt. «Sammen» blir et viktig stikkord for den nye sjefen.

Mer…

Søknad om utslepp av avløpsvatn

Karmøy kommune søker løyve etter forureiningslova til utslepp av reinsa avløpsvatn frå nye Åkra renseanlegg.

Mer…

Endring av utslippstillatelse fra Norscrap Karmøy AS

Norscrap Karmøy AS har søkt Fylkesmannen om utvidelse av virksomhetens årlige produksjonsramme fra 10 000 tonn til 20 000 per år. Frist for uttale er 10. august.

Mer…

Fastlegen tar også ferie

Fastlegene i kommunen har innbyrdes avtaler om å vikariere for hverandre. Dermed er du sikret legehjelp selv om fastlegen er på ferie.

Mer…

Vellykket dronningbesøk

I fire timer fikk Dronning Sonja torsdag oppleve Karmøy på sitt beste. Folkefest både i Skudeneshavn og på Avaldsnes. Det var en begeistret dronning som satte kursen mot Hardanger.

Mer…

Søknad om løyve til å handtere farleg avfall

Norsk Gjenvinning AS har søkt Fylkesmannen i Rogaland om løyve til mottak, sortering og mellomlagring av avfall og enkelte typar farleg avfall.

Mer…

Sterk innsats på årets Noway cup

8. juni deltok Karmøy Gatefotball for tredje året på rad på Noway Cup i Stavanger. Her ble det spilt god fotball og spillegleden var på topp.

Mer…

Flere nyheter…
Side-alternativer

Byplanlegging

Facebook 2 ikon Twitter-ikon Instagram You Tube RSS-Ikon

Kommende hendelser
Velkommen til byvandring med teatervri i sommerbyen
01.07.2018 - 13:00
Hver søndag i juli kan du komme og se Skudeneshavn gullalder utfolde ...
Oppmøte på museet i Mælandsgården, Skudeneshavn kl.13.00
Tidligere hendelser…
Kommende hendelser…
Rettigheter tilhører Karmøy kommune.