Nå kan du søke om Drømmestipendet

Unge kunst- og kulturutøvere mellom 18 og 25 år kan søke Drømmestipendet. Ønsker du å realisere dine drømmer innenfor kunst og kultur? Da kan du søke Drømmestipendet 2021.

Drømmestipendet er et nasjonalt samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. I 2021 skal det deles ut 50 stipender à 30.000 kroner. Kategoriene er; sirkus, visuell kunst, teater, dans, skapende skriving, musikk og åpen klasse.

Stipendet deles ut i kategoriene dans, musikk, sirkus, skapende skriving, teater, visuell kunst og åpen klasse.

Søknadsfristen er 8. januar 2021.

Gå inn på drommestipendet.no/for-sokere .
Der finner du informasjon og søknadskriterier for hver kategori det kan søkes i.

Kontakt og mer informasjon

Karmøy kulturskole vil etter omfattende juryarbeid med flere involverte – beslutte hvem som skal være kommunens kandidat(er) til Drømmestipendet 2021.

Kontaktperson for mer informasjon om Drømmestipendet i Karmøy kommune er:

Kirsten Jæger Steffensen
E-post: kjst@karmoy.kommune.no