Mye å gjøre for hele familien i Karmøy

I år er det en enestående anledning til å besøke attraksjoner og få med deg opplevelser i egen kommune. Turist i egen kommune gir deg og familien en fantastisk mulighet til å bli enda bedre kjent med  hva Karmøy har å tilby. Vi ønsker du benytter sommeren til å bli bedre kjent med alle skattene vi har.

Du kan boltre deg på Europas største minigolfpark med et flott og morsomt gruveområde og bondegårdstema.

I den spennende 41 mål store dyreparken på Torvastad er foreløpig over 250 dyr, fugler og reptiler. Her kan du blant annet møte på kenguru, treleopard og krokodille.

Grottesafari på Fosen: Spennende grotter å utforske med hodelykt!

Opplev hvordan vikingenene bodde og levde. Møt vikingene til aktiviteter og omvisning kl 12.00-16.30. Ny Vikingjaktrebus lanseres siste uken i juni. Møt vikinger på Vikinggården.

På Karmøy er det mye å utforske både for store og små! Museer for de nysgjerrige, bading ute og inne for de svømmeglade, og natur og lek for alle.

Hver søndag kl 13.00 kan du følge skuespillere som rollefigurer på en spennende reise i Skudeneshavn historie. Bli med på byvandring med teatervri!

Du kan også gå en mobil vandring og se filmscener ved å laste ned appen Tilbakeblikk – nå med tre nye filmer!

Lek i sand og vann: Våre lokale «sydenstrender» inviterer til hvit sand og klart vann, og er ideelle for bading, sandslottbygging og drageflyging. På Åkrasanden utenfor gamle Røde kors kan dere kjøpe is i strandbaren, og Skaarnesheimen leier ut SUPbrett for padling både her og på Sandvesanden i sommer. Europamesteren Hovda arrangerer windsurf nybegynnerkurs på Åkrasanden fra midten av juli.

Lindøy friluftsområde er et funn for folk i alle aldre. Flott strand, leirplass med gapahuk, klatretau, gode fiskeplasser og utleie av robåt og kano.

Ro, ro til fiskeskær: Fin måte å se Skudeneshavns skjærgård i robåt, gratis utlån på turistkontoret. Her kan en også leie sykler.

Ta med frisbee – boltre deg fra frisbeegolfbanene på Blikshavn og i Liarlund, Kopervik.

Eventyrjakten er en aktivitetsrebus for eventyrlystne som tar turen til Skudeneshavn, Åkrehamn, Visnes eller Kopervik.
Rebus/diplom ute, men kan også lastes ned her.

Kom og bli med på mye gøy i Karmøy!