«Livet i kommunen» – ny episode hver uke!

Fredag 14. oktober ble TV-serien “Livet i kommunen” lansert. Gjennom åtte program i høst blir vi bedre kjent med ni ansatte av de 3400 som jobber i Karmøy kommune. Serien går på TV Haugaland i helgene og publiseres på kommunens flater påfølgende mandag.

7. episode

Medvirkende: Martin Eikrem (fastlege), Christine Eikrem (leder for koronateamet), Torbjørn Heggheim (virksomhetsleder renovasjon), Harald Strømmen (sykepleier), Ranja Vik (kokk), Tore Emberland (rektor), Signy Varne (renholder) og Rune Johnsen (kulturvernkonsulent).

6. episode

Medvirkende: Martin Eikrem (fastlege), Christine Eikrem (leder for koronateamet), Torbjørn Heggheim (virksomhetsleder renovasjon), Harald Strømmen (sykepleier), Ranja Vik (kokk), Tore Emberland (rektor) og Rune Johnsen (kulturvernkonsulent).

5. episode

Medvirkende: Elina Jøsang Nilsen (arealplanlegger), Rune Johnsen (kulturvernkonsulent), Ranja Vik (kokk), Signy Varne (renholder)

4. episode

Medvirkende: Martin Eikrem (fastlege), Ranja Vik (kokk), og Harald Strømmen (sykepleier), Signy Varne (renholder) og Tore Emberland (rektor)