Suksessen fortsetter, nye datoer for mobilt plan- og byggesakskontor

MOBILT PLAN- OG BYGGESAKSKONTOR: Areal- og byggesakssjef Runar Lunde ønsker innbyggere med byggeplaner velkommen inn i det rullende kontoret. Foto: Torgeir Henden

Som et tilbud til alle innbyggere lanserer Karmøy og Bokn nå et mobilt plan- og byggesakskontor på ettermiddag/kveldstid hver mandag og torsdag fram mot sommeren. Dette er en bobil der flinke ansatte innen byggesak og plansak vil hjelpe deg med veiledning og spørsmål.

Dersom du har et spennende prosjekt til sommeren, vil dette være en god mulighet til å slå av en prat med en av saksbehandlerene slik at du kommer deg videre i planleggingen.

Runar Lunde, areal og byggesakssjef gleder seg til å kommer ut og rulle. Et tiltak som vil øke tilgjengeligheten og åpenheten innen plan- og byggesak.

– Dette vil være vinn-vinn for alle parter. Kommunen reduserer nå terskelen for å ta kontakt. Dette betyr at vi tidlig i prosessen vil få dialog med innbyggerne slik at veiledningen blir bedre så tidlig som mulig. Dette vil jo medføre at innbyggerne i Karmøy og Bokn vil sende inn bedre søknader slik at vi igjen kan gi raskere kan gi byggetillatelser, sier han.

Det vil være tilbud om drop-in på de stedene den stopper. Den vil med andre ord ikke kjøre rundt og rundt til noen stopper den. Men vil ha spesifikke datoer og steder den vil stå for å kunne ta imot kunder. Her kan du se hvor bilen kommer til å stoppe nå i mars.

Plassering for april

Fast klokkeslett er 15.00 til 17.30 på alle stoppesteder.

DagDatoSted
Torsdag07. aprilVormedal v/ungdomsskolen
Påske
Torsdag21. aprilNorheim v/Oasen storsenter
Mandag25. aprilSevland v/skolen
Torsdag28. aprilBokn v/Coop prix
Torsdag05. maiVeavågen v/skolen
Mandag09. maiKolnes v/skolen
Torsdag12. maiRøyksund v/Lindøy småbåthavn
Torsdag19. maiSkudeneshavn v/torget
SYNLIG PÅ VEIEN: Mobilt plan- og byggesakskontor tilgjengelig for folket hver mandag og torsdag i Karmøy kommune.