Karmøy kommune ble kåret til årets DUÅ-organisasjon

Sist oppdatert 12. april 2019 14:07

Under fagdagen i Bergen for De Utrolige Årene (DUÅ) denne uken mottok kommunen prisen. -Dette var  uventet og fantastisk kjekt for det er så mange i barnehagene her i kommunen som jobber så bra med DUÅ, sier en stolt Nina Hegglund fra barnehagesektoren i Karmøy kommune.

De ansatte i barnehagene skryter veldig over DUÅ, og sier det er noe av det beste verktøyet med tanke på kompetanseheving. DUÅ er et solid opplegg og Karmøy har jobbet med dette programmet i mange år. Kommunen ser gode resultater, som positivt samarbeid i personalgruppen, og god samhandling med barna og med foreldrene deres. Foreldrene ønsker også veiledning fra ansatte i barnehagene fordi de ser at DUÅ-prinsippene er gode og virker.

De som mottok prisen fra Karmøy kommune var: Anne Berit Nyvoll og Nina Hegglund, oppvekst og kulturetaten. Foto:«RKBU Vest, NORCE»