Justert meny og flere bestillinger hos Karmøy Mat

– Etter ønske fra flere kunder har vi justert litt på menyen og byttet ut noen retter onsdag, torsdag og lørdag. Dette merker vi godt med at onsdag, som var en av dagene med lavest antall middager, nå er nest best etterfulgt av komle, skriver Rune Gundersen i Karmøy Mat i e-post til Karmøy kommune.

Karmøy kommune har siden februar 2020 hatt avtale om at hjemmeboende kan bestille middag direkte fra Karmøy Mat. Matproduksjonen skjer hos Solstein, H:ærlig og på Bella Cafe.

I dagsmenyene kan du velge mellom kjøtt eller fisk og dessert, og om du ønsker stor eller liten porsjon. Måltidene leveres ut til hjemmeboende på dagtid i ukedagene. Helgemåltidene leveres ferdig porsjonspakket fredag klar til oppvarming. Du velger selv hvor mange og hvilke dager du ønsker levering. Tilbudet er åpent for alle, og det kreves ikke søknad for å benytte seg av matombringingtilbudet fra Karmøy Mat.

– Vi har i dag rett over 120 kunder som har prøvd ut vårt tilbud. Omtrent halvparten av disse benytter seg nå fast av tilbudet, opplyser Gundersen i Karmøy Mat. – Tilbakemeldinger vi får fra kundene er veldig bra, og de aller fleste er godt fornøyd med maten. Alle matprodusentene leverer nå faste retter på faste dager, skriver Gundersen.

For meny, priser og bestilling, se Karmøy Mat sin nettside.