Hydrogaven er prøvd og godkjent av ordfører

Sist oppdatert 14. september 2020 14:11

Ordfører og rådmann på befaring med Hydro for å se på ziplinen i VisnesFredag 10. september var representanter fra Hydro Karmøy og Karmøy kommune for å se på  gaven som Hydro ga kommunens innbyggere i  vår. Gaven ble en zipline og ei grillhytte som er plassert på Visnes. 

Etter godt samarbeid mellom kommune, Hydro og lokale organisasjoner i Visnes, ser alle ut til å være svært fornøyde med resultatet. 

Med naturlig bark under ziplinen, og grusveg til grillhytta, har en også prøvd å gjøre området så naturlig og tilgjengelig som mulig. Et flott familietilpasset område syntes ordfører Jarle Nilsen, en konklusjon som alle de frammøtte syntes var riktig.  

Hele gave er brukt opp, og i tråd med rammeavtale med leverandør for lekeplassutstyr, er det Norsk lek og park som har levert og tatt seg av grunnarbeid og oppsett. De har gjort det noen lunde innenfor anslått tidsramme også. 

De frammøtte som følte seg unge til sinns, måtte ut og prøve ziplinen. Ordføreren oppsummerte: – Det var knallskoi det faktisk 

Karmøy kommune takker Hydro Karmøy for den flotte gaven. Og det er nok ikke bare beboere på Visnes og Karmøys befolkning, men hele Haugalandet som vil ha det ”knall skoi her.