Hydro Karmøy donerer 400 000 kroner til løft av Visnes-området

Representant for Kopperverkets venner på Visnes, Arne Eirik Fylkesnes og ordfører Jarle Nilsen mottok den rause gaven fra Hydro ved fabrikksjef Ingrid Heradstveit Guddal.

Midlene skal bidra til at befolkningen på Karmøy, særlig barn og unge, får enda flere flotte utemuligheter nå som de fleste planlegger hjemme- og Norgesferie som følge av Covid-19-pandemien. – Vi ønsker med dette å gi Visnes-området et løft – til glede for lokalsamfunnetsier fabrikksjef Ingrid Heradstveit Guddal. 

– Det har vært en storstilt dugnad for å hindre spredningen av Covid-19. Nå som samfunnet sakte normaliseres, starter dugnaden for å få hjulene i gang igjen og sikre et levende lokalsamfunn. Denne donasjonen er et bidrag til nettopp dette, sier Guddal. 

I samråd med Karmøy Kommune har Hydro Karmøy bestemt at donasjonen skal brukes til å gi det populære Visnes-området et løft. 

– Dette er et sted som brukes mye av barn og unge til alt fra aktivitetsdager og leirskole. Nå som mange planlegger hjemmeferie i sommer, håper vi at donasjonen til Visnes-området vil gi besøkende en enda flottere opplevelse, sier hovedtillitsvalgt ved Hydro Karmøy Sten Roar Martinsen.  

Det vurderes både ny gapahukzip-linegriller, bålpanner og mer – målet er uansett at midlene raskt kommer i sirkulasjon.  

– Vi jobber tett med kommunen for at planene vi har skal kunne ferdigstilles til sommeren. Vi er i en spesiell tid der gode lokale aktivitetstilbud verdsettes høyt av mange, sier Guddal.  Rådmann Vibeke Vikse Johnsen er svært takknemlig for gaven. 

Det er ikke tatt stilling til hva og hvor på Visnes midlene vil bli brukt, men de vil ganske sikkert øke attraktiviteten i området ytterligere.