Hydro bidrar med 100 000 til TV-aksjonen

Onsdag formiddag var varaordfører Alf Magne Grindhaug på Håvik for å motta en sjekk fra Hydro til TV-aksjonen. Sjekken var på 100 000 kroner og hjelper Karmøy i tet i næringslivsstafetten.

Fabrikksjef Ingrid Guddal ved Hydro Karmøy overrakte sjekken på 100 000 kroner til varaordfører Alf Magne Grindhaug.

I mange år har Hydro Karmøy vært en vesentlig bidragsyter til TV-aksjonen. Så også i år. – For oss samsvarer årets tema godt med viktige verdier for Hydro, forteller fabrikksjef Guddal: Like muligheter for alle, mangfold og likestilling, identifiserer vi oss med. At jenter får utdanningsmuligheter og yrkesmuligheter er et vesentlig bidrag til utvikling av velferdsstaten.

Tirsdag var politikere og andre fra kommunene på Haugalandet samlet på Sjøfartsdirktoratet for å “ringe inn” penger fra næringslivet i respektive kommuner. Den årlige næringslivsstafetten er et viktig bidrag til innsamlingsaksjonen. Og så er det litt konkurranse mellom kommunene, en konkurranse som Karmøy nok en gang vant med et totalbeløp på 354 000 innsamlede kroner fra 76 bedrifter. Dette er det nest høyeste beløpet noen gang. I fjor var beløpet en del høyere, men det var en helt spesiell situasjon, ikke minst på grunn av koronaen.

I møtet med Hydro framholdt Alf Magne Grindhaug at Hydro er en foregangsbedrift – at det gjør det lettere å få andre bedrifter på banen ved å vise til deres med virkning.

Se video der varaordfører Alf Magne Grindhaug takker fabrikksjef Ingrid Guddal for bidraget til innsamlingen mens Eivind Skeie og Tommy Bygnes ved Hydro svinger hoppetauet:

Se video fra Sjøfartsdirektoratet og ringedugnaden tirsdag: