Gratulerer til 1. klasse med Beintøft toppresultat

Glade 1. klassebarn på Ådland skole. De vant den nasjonale Beintøftkampanjen som er en konkurranse for alle grunnskoleelever i Norge. Målet er å inspirere til å gå, sykle eller reise kollektivt til skolen. Dette fikser elevene i Karmøy kommune. 1. klasse på Ådland skole kan juble over førsteplass i den nasjonale konkurransen.

Karmøy kommune er en av de beste kommunene i landet, og ligger høyt oppe på deltakerlistene. Dette har fordeler for miljøet, helsen og trafikksikkerheten.

Nå er den nasjonale delen av miljøagentenes Beintøftkampanje over, mens den kommunale fortsetter helt til 16. desember. Miljøagentene har nå kåret de beste klassene i landet, og det er stas at vi i Karmøy har Norges beste 1. klasse.

Ordføreren fikk gi ut pengepremien på kr. 5000,- til den heldige 1. klassen på Ådland skole sammen med representanter fra 5. klasse.

Vi håper elevene fortsetter med den gode innsatsen i årets Beintøft. Når den kommunale aksjonen er over 16. desember, vil de kommunale vinnerne bli trukket. Da blir det aktivitetsdag for de klassene som går seirende ut av den kommunale Beintøft-kampanjen.

Ordføreren delte ut refleks.