Gratulerer med Beintøft toppresultat

Beintøftkampanjen er en konkurranse for alle barneskoleelever i Norge. Målet er å inspirere til å gå, sykle eller reise kollektivt til skolen. Dette fikser elevene i Karmøy kommune. Klassetrinn på både Ferkingstad skole og Ådland skole kan juble over pallplass i den nasjonale konkurransen.

Gratulerer så mye til 2. trinn på Ferkingstad skole og 3. trinn på Ådland skole.

Full jubel hos andre trinn på Ferkingstad skole

Nå er den nasjonale delen av miljøagentenes Beintøftkampanje over, mens den kommunale fortsetter helt til 10. desember. Miljøagentene har nå kåret de beste klassene i landet, og det er stas at vi i Karmøy kommune har vi Norges beste 2. klasse og 3. klasse. Dette ble i dag markert på Ferkingstad skole og Ådland skole, hvor ordfører fikk gi ut pengepremien fra miljøagentene til de heldige klassene.

Flott innsats fra tredje trinn på Ådland skole

Karmøy kommune er en av de beste kommunene i landet, og ligger høyt oppe på deltakerlistene med hele 115 klasser som deltar. Dette har fordeler for miljøet, helsen og trafikksikkerheten.

Vi håper alle klassene fortsetter med den gode innsatsen. Når den kommunale aksjonen er over 10. desember vil alle de kommunale vinnerne bli trukket. Da blir det aktivitetsdag for de som går seirende ut av Beintøft.

Det var fornøyde andre og tredjeklassinger som tok imot pengepremien som ordfører Jarle Nilsen fikk æren av å dele ut.