Første fysiske kommunestyremøte

Sist oppdatert 16. september 2020 09:33

Mandag samles kommunestyret fysisk igjen, men de kan ikke sitte så tett som i februar i år. Derfor blir det ikke plass til tilhørere.

For første gang siden 10. februar kommer kommunestyret mandag (21. september) sammen til et fysisk møte. Det blir med god avstand og alle andre smitteverntiltak godt ivaretatt. Dermed blir det ikke plass til  publikum. 

På mandagens møte knytter det seg særlig spenning til utfallet av spørsmålet om fortsatt utvikling av seniorlandsbyen på Spanne (sak 109 – Bærekraftig utbygging av kommunens helse- og omsorgstjenester). Ellers vil det ganske sikkert være stor interesse for spørsmålet om arbeidstøy til ansatte i hjemmetjenestene i helse- og omsorgstjenesten (sak 111). For noen vil avklaringen av betaling for transport til dag- og aktivitetstilbud være av stor betydning (sak 110)

For oss alle er det viktig at en nå får på plass nye planer for drikkevannsforsyning (sak 106) og kloakk (sak 107).

Så det er gode grunner til å følge mandagens kommunestyremøte. Men alle som ikke er del av forsamlingen, må følge møtet via nett-TV. Kommunen har i mange år hatt en utmerket løsning for publisering av møter i kommunestyresalen. I løpet av pandemien kom det også på plass en løsning for TV-overføring av digitale møter (Teams).

Se hele saklista for møtet her.

Du ser kommune-TV ved å gå til //https://karmoy.kommunetv.no/ (eller klikke på bildet under). Da får du valg mellom å se sendinger som er lagret i arkivet eller direkte-sending hvis de er noen slik under oppseiling. Du kan velge mellom å se salen, podiet eller det om blir presentert på skjerm (prosjektor).