Førskolebarn utsmykker rådhuset

Fantastiske kunstnerspirer fra Bygnes Vitenbarnehage som i sommersolen leverte kunst til rådhuset. Ordfører Jarle Nilsen og varaordfører Alf Magne Grindhaug uttrykte stor begeistring for kunsten!

Bygnes Vitenbarnehage kom i sommerværet spaserende til Karmøy rådhus for å levere kunsten i prosjektet “Slik uttrykker vi oss”. Et prosjekt der oppvekst og kulturetaten ønsker at barnehage- og skolebarn produserer kunst til utsmykning av tomme gangvegger på rådhuset. Publikum og ansatte kan nå ta del i kunst, utformet av barn som har mål om  å utvikle oss som hele mennesker. Tidligere har Vea barnehage og Norheim skole bidratt i kunstprosjektet.

Barnehagesjef Einar Solheim ønsket kunstnerne velkommen.

Deilig å komme til vannfontenen.

Førskolebarna i Bygnes Vitenbarnehage har i løpet av året fordypet seg i kunstens verden – der de har utfordret seg selv til å vise følelser og uttrykk. Personalet er barnehagens viktigste ressurs, og deres samspill med barna er det som gir barnehagen konkret innhold og kvalitet.

Flott kunst og gode uttrykk.

Smakte godt med is.

Det å uttrykke følelser er viktig for alle. Gjennom kunstprosjektet tok barnehagen med seg det de hadde lært i hverdagen og i samlinger. Barna synes kunsten er en fin måte å uttrykke seg på.

Vi takker førskolebarna i Bygnes Vitenbarnehage for oppdraget, og ser frem til å henge opp kunsten på Karmøy rådhus. Bildene de har levert er noe vi alle kan identifisere oss med!