Folkemøter om kommuneplanens samfunnsdel

Karmøy kommune vil gi en presentasjon om kommuneplanens samfunnsdel. Det er en felles plan for å nå visjonen “Sammen skaper vi en bærekraftig og inkluderende kommune”.

Etter presentasjonen åpnes det for dialog og spørsmål. Les om høringen her og send dine innspill skriftlig.

Det arrangeres folkemøter følgende tid og sted:

• Kopervik, biblioteket – onsdag 1. desember kl. 18:00-20:00
  • Åkrehamn, biblioteket – torsdag 2. desember kl. 18:00-20:00
  • Norheim, kulturhuset – fredag 3. desember kl. 18:00-20:00
  • Skudeneshavn, kulturhuset  – mandag 6. desember kl. 18:00-20:00
  • Torvastad, kulturhuset  – tirsdag 7.  desember kl. 18:00-20:00
  • Digitalt møte – tirsdag 18. januar kl. 18:00-20:00
    Erstatter planlagt møte på Kolnes. Delta med lenke nederst på siden
  • Digitalt møte – onsdag 19. januar kl. 18:00-20:00
    Erstatter planlagt møte på Vea. Delta med lenke nederst på siden

Det er et høyt smittetrykk i Karmøy kommune. Det er iverksatt inngripende lokale og nasjonale tiltak for å redusere smittespredning. Tiltakene har som mål om å utsette og minimere ytterligere smitteøking som følge av virusvarianten Omikron. Det er for tiden en presset lokal helsetjeneste i både kommuner og sykehus.

Karmøy kommune gjennomfører for tiden kun digitale møter og praktiserer hjemmekontor i tråd med nasjonalt påbud. Den enkelte oppfordres til å redusere antall nærkontakter.

Med bakgrunn i den pågående pandemien anbefaler beredskapsledelsen i Karmøy kommune at det ikke gjennomføres fysiske folkemøter i forbindelse med kommuneplanens samfunnsdel i januar 2022.

Møtene kan avholdes digitalt og gjennomføres etter tilsvarende mal som de fem tidligere folkemøtene som er gjennomført. Hensikten med møtene er å informere om planen og legge til rette for at innbyggerne med dialog kan reflektere og stille oppklarende spørsmål slik at de i ettertid kan gi innspill til plan innen 24. januar.

Du er hjertelig velkommen.

Delta på det digitale møtet som passer deg best med å klikke på knappene under, gjerne noen minutter før møtet starter:

Tu trenger ikke å ha en Teams konto for å delta på møtet. Har du ikke konto så gjelder følgende:

Du deltar på en PC: Klikk på knappen over og du vil få opp et vindu hvor du blir spurt “Hvordan ønsker du å bli med i Teams-møtet?”. Her velger du “Fortsett i denne nettleseren”. Da går du videre til en side hvor du skriver inn ditt navn og klikker “bli med i møte”

Du deltar på smart telefon eller nettbrett: Da må du laste ned appen “Microsoft Teams”. Denne finner du på AppStore ved bruk av iPhone/iPad eller på Google Store ved bruk av andre smart enheter. Når du har lastet ned appen kan du klikke på knappen over og møtet vil da åpnes i Teams appen.