Folkemøte om torget i Skudeneshavn

Karmøy kommune har presentert mulighetsstudie for utvikling av torget i Skudeneshavn i media.

Tirsdag 25. januar kl. 18.00 – 19.00 vil vi presentere og diskutere planene med innbyggere.

Gitt koronasituasjonen så avholdes møtet digitalt, på Teams. Du deltar på møtet med klikke på knappen under, gjerne noen minutt før møtestart.

Tu trenger ikke å ha en Teams konto for å delta på møtet. Har du ikke konto så gjelder følgende:

Du deltar på en PC: Klikk på knappen over og du vil få opp et vindu hvor du blir spurt “Hvordan ønsker du å bli med i Teams-møtet?”. Her velger du “Fortsett i denne nettleseren”. Da går du videre til en side hvor du skriver inn ditt navn og klikker “bli med i møte”

Du deltar på smart telefon eller nettbrett: Da må du laste ned appen “Microsoft Teams”. Denne finner du på AppStore ved bruk av iPhone/iPad eller på Google Store ved bruk av andre smart enheter. Når du har lastet ned appen kan du klikke på knappen over og møtet vil da åpnes i Teams appen.

Offentlige møteplasser er viktige for unge og gamle, næringsdrivende og besøkende -møtet er derfor åpent for alle som er interessert i utviklingen.

Her kan du bla igjennom mulighetsstudien:

Oppgradering Skudenes Torg