Egen e-post for corona-spørsmål

Sist oppdatert 12. juni 2020 10:49

Det er mange som ringer Karmøy kommune med spørsmål knyttet til coronaviruset. Hvis du ikke finner svar på kommunens temaside eller på fhi.no, kan du ringe Folkehelseinstituttet på tlf: 815 55 015. Dersom du har spørsmål som gjelder lokale forhold i Karmøy, kan du sende e-post til corona@karmoy.kommune.no. Vi vil forsøke å svare fortløpende innenfor kontortiden, men dette avhenger av spørsmålene.

Hvis du tror at du kan være smittet skal du ringe legevakten

Hvis du tror du kan være smittet av coronavirus og bor i Karmøy kommune (inkl. fastlandssiden), skal du umiddelbart kontakte Karmøy legevakt pr telefon: 116 117. Mellom klokka 8.30 og 15 på hverdager kan du ringe et eget telefonnummer som legevakten har opprettet for coronasmitte: 52 81 23 60.

Hold deg oppdatert

Karmøy kommune oppdaterer kontinuerlig nettsidene med råd, fakta og tiltak som er satt i verk lokalt. Du kan også følge Karmøy kommune sin facebookside for å få aktuell informasjon og lenker til nettsiden med de siste oppdateringene. Du kan ellers stole på informasjon som daglig blir gitt av Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet.