Drop in for vaksine på Oasen

Fra i dag er det mulig å få seg en vaksinedose på Oasen kjøpesenter.

Enten du trenger 1. , 2. eller 3. dose, kan du fra idag, tirsdag 25. januar, nyttiggjøre deg et nytt drop in-tilbud. På Oasen vil kommunens folk hele denne uka være på plass for å vaksinere mellom klokka 16 og 19.30 tirsdag til fredag og klokka 12-16 på lørdag.

Dersom du allerede har en vaksineavtale på Bygnes oppfordrer vi deg til å benytte denne.

Vaksinasjonen foregår på torget utenfor Rema1000. Tilbudet går til alle over 12 år etter de reglene som gjelder. Det tilbys Phizer-vaksiner.

Tilbudet er i utgangspunktet tenkt for Karmøys innbyggere. Siden det er mange handlende også fra andre kommuner, vil disse få tilbudet dersom det er kapasitet.

Alle som ikke er fylt 16 år må ha samtykkeskjema. Det vil være skjema tilgjengelige på stedet, men det må signeres av begge foreldrene.