Digitalt seminar om nytt kulturhus

Den 17.februar, KL 12.00-15.00, inviteres du til å delta på en digital presentasjon av rapporten «Nytt kulturhus på Karmøy – Konseptvalg». Administrasjonen vil utforske mulighetsrommet for hvilke av de omtalte konseptene for realisering av nytt kulturhus, som kan og bør realiseres.

Karmøy kommune ønsker å være en samskapende kommune, som utvikler samfunnet i tett samarbeid med innbyggere, foreninger og næringsliv. Frem mot sommeren vil ulike deler av samfunnet bli involvert i arbeidet.

Denne presentasjonen retter seg i hovedsak mot eiendomsutviklere, tomtebesittere, politikere og næringsliv. Om kulturhuset skal realiseres i Kopervik eller Åkrehamn er ennå ikke avklart. Lokalisering og konsept for utvikling skal avklares i løpet av dette halvåret.

Ut over ambisjonen om å realisere et kulturhus, peker rapporten på muligheten for at en slik investering kan brukes strategisk for å løfte og utvikle et helt område.

Klikke her for å laste ned rapporten (pdf, 13MB)

Vi ser frem til at både Vill arkitekter og Willder presenterer rapporten. I tillegg vil kommunen arbeidet med nytt kulturhus og hvordan den har tenkt å jobbe frem mot sommeren 2022

Seminaret avholdes digitalt, på Teams. Du logger på møtet med å klikke på lenke under. For å unngå tekniske problemer kan du gjerne logg deg på i god tid før møtestart.

Huskeregler under møte:

• Demp (mute) mikrofonen når du ikke har ordet.
  • Still gjerne spørsmål i chatten
  • Rekk opp (digital) hånd for å komme til ordet
  • Har du tekniske problemer, som for eksempel med lyd eller bilde så hjelper det dessverre ikke å gi beskjed om det i chatten. Prøv følgende:
    • Logg av og på møtet
    • Ta en omstart på din datamaskin
    • Bruk en annen enhet, for eksempel mobil eller nettbrett
    • Tilpass “enhetsinnstillinger” på ditt teams møte

Tu trenger ikke å ha en Teams konto for å delta på møtet. Har du ikke konto så gjelder følgende:

Du deltar på en PC: Klikk på knappen over og du vil få opp et vindu hvor du blir spurt “Hvordan ønsker du å bli med i Teams-møtet?”. Her velger du “Fortsett i denne nettleseren”. Da går du videre til en side hvor du skriver inn ditt navn og klikker “bli med i møte”

Du deltar på smart telefon eller nettbrett: Da må du laste ned appen “Microsoft Teams”. Denne finner du på AppStore ved bruk av iPhone/iPad eller på Google Store ved bruk av andre smart enheter. Når du har lastet ned appen kan du klikke på knappen over og møtet vil da åpnes i Teams appen.