Endrede kommunale tilbud

Sist oppdatert 19. mai 2020 11:47

Klikk på bildet for å lese mer om gradvis gjenåpning av det norske samfunnet.

Karmøy kommune har i tråd med nasjonale bestemmelser og anbefalinger gjort flere endringer i tjenestene for å bidra til å redusere smitte av coronaviruset. Smittesituasjonen og nasjonale bestemmelser og anbefalinger endres fortløpende, og tiltak i Karmøy kommune må tilpasses situasjonen. Kommunen er også i en situasjon hvor personellressurser må disponeres på en mest mulig fornuftig måte. Nedenfor gis en oversikt over endringer.

Oversikt over endringer innen helse- og omsorgstilbudene er samlet her.

Oppdatert informasjon er publisert i egen menyknapp på kommunens temaside om corona.

Karmøy kulturskole åpner gradvis fra 18.mai. Les mer på kommunens nettside

Kultur- og idrettslokaler

Arrangører av kultur og idrettsarrangementer må følge regler for antall deltagere og avstand.

Oppdatert 11. mai: Smittevernveileder for idrett under covid-19 utbruddet

Drive-in bibliotek

Ønsker du å låne bøker eller reservere bøker kan dette kun gjøres i  Bibliofil-appen.

Henting og levering: Hovedbiblioteket i Kopervik, Norheim bibliotek, Åkrehamn bibliotek og Skudeneshavn bibliotek: Tirsdager kl 16.00-18.00, onsdag og torsdager kl 12.00-14.00

Karmøy kino

Kinoen har åpent med en maks begrensning på 50 stk på hver forestilling.

Borgaredalen miljøpark har åpent.  Se egen side for åpningstider og råd om levering.