Gatelys

Gatelys i Karmøy eies av kommunen, og de har en driftsavtale med Haugaland Kraft om vedlikehold på gatelysene. Og på nettsidene til Haugaland kraft kan du lese mer om vedlikeholdet og perioden de er ute og gjør sitt vedlikehold.

For at de enklest mulig skal vite hvilke gatelys som skal fikses, så er det best å melde direkte til Haugaland kraft om mørke gatelys.

Meld om mørke gatelys.

Siden gatelysene utbedres på dagtid når det er lyst, kan det være lurt å ha registrert stolpenummer på de mørke stolpene. De fleste stolpene skal være merket med et unikt nummer. Men dette er ikke en nødvendighet å vite. Men da må en beskrive hvor det er, en ca.adresse kan være lurt.

Hvis du ikke får meldt gjennom skjema til Haugaland kraft, kan du ringe vårt Servicetorget i åpningstiden, på 52 85 75 00.

Fellesføring

Skal du henge opp ledninger i strømstolper, så må det søkes til stolpeeier. I Karmøy eier kommunen noen av stolpene. Og i et samarbeid sentralt gjennom Energi Norge så er det laget en avtale og priser for slik leie som alle stolpeeiere skal bruke. Så lurer du noe mer på dette kan du lese om det under

Avtale og pris på fellesføring