Få kontroll på tømmedagene

Fra januar 2023 ble det nye renovasjonsruter og nye tømmedager for alle innbyggere i Karmøy. Nye renovasjonsruter og tømmedager er tilgjengelig i appen “Min renovasjon”.

Last ned appen, registrer din adresse, og velg at du vil ha tømmevarsel. Da får du en påminnelse om tømming dagen før. I appen får du også informasjon om priser, sortering og mulighet for å gi meldinger til renovasjonen.

Dersom du passer på andre boliger, kan du legge inn varsel på disse også i appen.

NB! Dersom du har den gamle versjonen av appen, må du avinstallere denne og laste ned den nye for å få rett informasjon.

 

Hent ned app’en til android-telefon:

 

Hent ned app’en til iPhone:

 

Tømmekalender på papir eller på pc?

Har du eller noen av dine behov for tømmekalender i papirversjon? Klikk på bildet så kommer du til søkesiden hvor du kan skrive inn boligadressen. Velg “se tømmedager for hele året”, så får du opp en kalender som kan skrives ut. Dersom du ikke har mulighet for å skrive ut, kan servicetorget ordne det for deg.  På denne siden er det også mulig å bestille sms-varsling til abonnenter som ikke får til varsling via app. 

I tillegg til tømmekalender og meldingsfunksjon, finner du også sorteringsveileder i Min renovasjon som kan hjelpe deg å sortere riktig. Du finner også informasjon om Borgaredalen miljøpark, med åpningstider, priser og avfallsfraksjoner.

Du kan selvsagt også ringe servicetorget i Karmøy kommune på telefon 52 85 75 10 for å få vite tømmedagene dine, eventuelt be om å få tilsendt tømmekalender.

Hentefrekvens

Matavfall samt restavfall hentes hver 14. dag

Papir samt plastemballasje hentes hver 6. uke

Emballasje av glass og metall hentes hver 12. uke

Husk at dunken må trilles fram til maks 5 meter fra der renovasjonsbilen kjører innen kl 06:00 på tømmedagen.