Bjørn Nøttum blir ny skolesjef

Bjørn Nøttum (53) er ansatt som ny skolesjef i Karmøy kommune. Nøttum har det siste skoleåret vært konstituert i stillingen. Nå gleder han seg til å fortsette arbeidet med å lede Karmøyskolene inn i fremtiden.

-Det å gjøre Karmøyskolen så god som mulig er et kontinuerlig utviklingsarbeid som alle medarbeidere i skolen er med på, sier den nye skolesjefen. Bjørn Nøttum føler seg privilegert som får lede en organisasjon med høy kompetanse og dyktige medarbeidere.  Det er 20 barne- og ungdomsskoler i Karmøy kommune, skolene har over 700 ansatte og omtrent 5250 elever.

Nøttum er opprinnelig fra Oslo, men har bodd lenge på Vestlandet. I 1991 tok han lærerutdanning på Stord, og har senere videreutdannet seg innen offentlig ledelse. Den nye skolesjefen bor i Haugesund. Han har arbeidet i både Haugesund kommune og Bokn kommune før han begynte som rådgiver i oppvekst og kultur i 2015. Nå ser han frem til skolestart og et godt samarbeid med både store og små i Karmøyskolen.