Ungdommens kulturmønstring – UKM 2020

UKM handler om å ha det gøy, sånn på ordentlig. Det handler om å være sammen med andre og jobbe mot samme mål: nemlig å skape noe sammen.

ER DU UNGDOM MELLOM 13 OG 20 ÅR?

Kom igjen å bli med på UKM lokal-mønstring! En super mulighet å få vist fram sine ferdigheter og kunstuttrykk, enten fra scenen eller på kunstutstillingen! Og kommer du blant de beste, blir du videresendt til fylkes-mønstringen. Hvis du spiller i band, trio, duo eller synger og spiller solo, synger solo eller med andre med playback, spiller instrument uten vokal, danser, mimer, forfatter og leser egen lyrikk, spiller teater, revy, standup, holder på med ny-sirkus, mimer, sjonglering, trylling, maling, tegning, litografi, film, foto, ny kunstart, har lyst å være konferansier  m.m,  ja da BØR du absolutt bli med på UKM! Det er bare fantasien som begrenser hva DU har lyst og kan å bidra med!

Påmelding er innen 10.februar, og det er enkelt å melde seg på. Er  du er inne på www.ukm.no, trykk på “Der du bor”, så blir du guidet på en enkel og grei måte.  Har du allikevel spørsmål om påmelding eller generelt om UKM, så nøl ikke med å kontakte kommunekontaktene

Kurt Magne Johansen, kulturhusleder Skudeneshavn

Roger Pedersen,

kulturhusleder

Norheim

Påmeldingsfrist er 10. februar kl 23.59.

Har du allerede startet en påmelding, kan du logge inn og redigere den her

Start påmelding

… men kommer ikke noen videre, da?

Joda. UKM ønsker å lage så mange morsomme arrangementer som mulig gjennom. Derfor er det både lokalmønstring, fylkesfestival og UKM-festivalen hvert år. Det er ikke plass til alle på alt, men alle er med på noe! Fylkes- og landsfestivalen er dessuten en gulrot for deg som ønsker å møte enda flere likesinnede utenfor lokalmiljøet ditt, selv om det viktigste skjer lokalt.