Vinterdvale og ansiktsløfting

Du lurer kanskje på hvorfor benkene og søppeldunkene i kommunen ofte ser så fine ut? De får en egen makeover hver høst før de plasseres i tørr og varm vinterdvale.

Bilde av parkbenker - Klikk for stort bildeAnsiktsløftning og nødvendig vedlikehold er viktig for å holde uteområdene i kommunen fine. Odd Terje Stangeland

Det er sektor for Samferdsel og utemiljø som sørger for at vi har det pent rundt oss i parker og i offentlige rom. 25 søppelspann er hentet inn for reparasjon og maling, alt etter behov. Vær og vind tærer på og det er et kontinuerlig behov for oppgradering. Liker du å sitte på en av kommunens parkbenker? Hver høst blir 40 benker hentet inn, vasket og shinet før de blir lagret inne. Til våren blir de satt ut igjen.  Større bord og benker er også innom for vedlikehold og maling, men disse settes raskt ut igjen. Både bord, benker og parkbenker er flittig brukt av deg som er innbygger.

Biler av avfallsdunk i offentlig område - Klikk for stort bildeAvfallsspannene trenger både maling og reparasjon. Odd Terje Stangeland

Påmelding nyhetsbrev:

Hold deg oppdatert! Nyheter, tilbud og aktiviteter fra kommunen, rett i din innboks.
Tidligere sendte nyhetsbrev.