Sorgstøttegrupper for barn og unge til høsten

Det blir oppstart for nye sorgstøttegrupper for barn og unge til høsten. Påmeldingsfrist er 1. august 2024.

Gruppene som hjelper barn og unge som har mistet noen i familien, drives av en helsesykepleier Camilla Olsen i kommunen sammen med Karmøy kirke.

Målet er å hjelpe barn og unge gjennom sorgen på en sunn måte og gjøre den mindre vanskelig for de som går gjennom lignende opplevelser.

Støttegruppene jobber for å gjøre hverdagen lettere, gi håp for fremtiden, og hjelpe med å forstå og akseptere følelser og tanker knyttet til sorgen. De hjelper med å finne måter å huske den man har mistet på, ved å skape et trygt miljø, lære bort om sorg, oppmuntre til å tenke og føle, og bygge opp selvrespekt og gode relasjoner.

Gruppene er for barn i 2. til 10. klasse og deles inn i en gruppe for yngre barn og en for ungdom. Førsteklassinger kan bli med i en egen gruppe for dem og barn på 4 til 6 år.

Klikk her for mer informasjon

For påmelding eller spørsmål, kontakt Camilla Olsen.

Mobil:

Meld deg på nyhetsbrev

Nyheter og informasjon om kommunens tilbud
og aktiviteter, rett i din innboks.

Camilla Olsen
Helsesykepleier